Over ons

Wij zijn Financieel Advies IJmond

Wij zijn uw financieel adviseur en RegioBank. Wij staan garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek. Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u op onze site bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden.

Visie en missie

Financieel Advies IJmond levert alle cliënten complete financiële pakketten bestaande uit bank, hypotheek en verzekeren. De betrokken en deskundige medewerkers bespreken uw financiële vraagstukken graag met u in een persoonlijk gesprek.

Team

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Eliana van der Jagt-Kalverda

Eliana is gespecialiseerd in hypotheken en overige financiële adviezen, zoals lijfrente- en levensverzekeringen. Zij inventariseert uw wensen, risicobereidheid, kennis en doelstellingen en maakt hier een op maat gemaakt advies van. Ook weet Eliana alles van RegioBank. In een eerste oriënterend gesprek geeft ze uitleg over de manier van werken en de eventuele kosten.

Eliana op LinkedIn

Bart van der Zon

Wil je een compleet advies voor zakelijke of particuliere verzekeringen? Dan ben je bij Bart aan het goede adres. Je kunt een afspraak met hem plannen op kantoor of bij je thuis en hij neemt alles met je door. Je weet bij Bart zeker dat alles goed geregeld wordt.

Bart op LinkedIn

Martine van Esch

Martine, onze all-round verzekering- en bankmedewerkster. Zij is vaak uw eerste aanspreekpunt als u belt of langskomt bij ons. Zij helpt u bij het aanpassen van uw verzekeringen, en weet alles van betaal- en spaarrekeningen bij RegioBank.
Zij kan direct een rekening voor u openen of uw vragen beantwoorden over uw lopende rekening of verzekering.

Martine op LinkedIn

Rick Dijkhuis

Rick Dijkhuis

Ondanks zijn jonge leeftijd, weet Rick alles af van particuliere en zakelijke verzekeringen. Ook in bankzaken heeft Rick al een schat aan ervaring. Bel hem eens op voor een vrijblijvende kennismaking of gesprek en laat je volledig ontzorgen!

Rick op LinkedIn

Google Review

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit.
Prima advies, snel geregeld!

Kirsten

Copyright © 2024 Financieel Advies IJmond.