Financieel advies

Persoonlijk financieel advies kan zeker in deze tijd het verschil maken. Wijzigingen in het zorgstelsel, het erfrecht en de pensioenwetgeving maken dat uw inkomenspositie en uw vermogenspositie continu veranderen. Kunt u het allemaal nog zelf bijhouden? Financiële planning biedt grip en overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Met het financieel advies van Financieel Advies IJmond haalt u méér uit uw geld!

Wat levert financiële planning door Financieel Advies IJmond  u op?

Financiële planning gaat over u. Financiële planning heeft maar één doel: een sterke financiële invulling geven aan het realiseren van uw doelen. En dat begint met een goed onderbouwd financieel plan dat uit de volgende onderdelen bestaat:

 • Wat zijn uw wensen en doelen?
 • Advies om die te realiseren:
  • Goede pensioenopbouw
  • Een hypotheek die past bij uw levensfase
  • Gedegen vermogensopbouw
  • Optimaal profijt van fiscale regelingen
  • Inzicht in de financiële samenhang van risico’s
  • Voorzieningen om risico’s te beperken

Een financieel plan, en dan..?

Met een financieel plan begint u aan een financieel solide toekomst. Met overzicht op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Een goed financieel plan volgt uw dynamiek. En daarom stellen we het periodiek bij, afhankelijk van uw persoonlijke ontwikkeling. Wacht niet langer, bel 0251 – 553 004  en maak een afspraak voor een financieel plan dat u écht iets oplevert.

Google Review

Onwijs lieve begripvolle mensen! Zij willen alles net zo vlug opgelost hebben als jijzelf. Met elke vraag konden we terecht werkelijk niets was te gek. Daarbij was dit ons eerste ongeval en werden daarin geweldig begeleid! Zij hebben alles gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken en zodat wij zo min mogelijk zelf hoefden te regelen! Normaal doen wij liever alles zelf maar zij hebben de wegen en kennis om zoiets spoedig te laten verlopen!

Onwijs bedankt voor alles en wij zijn meer dan tevreden met jullie! Echt onwijs bedankt voor alle goed zorgen en hulp!
Kelly

Copyright © 2024 Financieel Advies IJmond.